Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Általános szerződési feltételek


Saját szervezésű utakra vonatkozó általános foglalási feltételeket ide kattintva olvashatja >>


Általános foglalási feltételek közvetített utakra:

Az AlmaVía Travel Kft. a www.vilaggamegyek.hu weboldalán saját szervezésű útjait értékesíti és más hazai utazás irodák útjait közvetíti.
A közvetített külföldi utazásokra a polgári törvénykönyv 415-416 §-ainak és az utazási és az utazást közvetítő szerződésekről szóló 214/1996. (XII. 23.) kormányrendelet rendelkezései, illetve jelen szerződési feltételekben foglaltak az irányadók.
Az AlmaVía Travel Kft. rendelkezik az utazás közvetítéshez és szervezéshez szükséges engedéllyel.  Az engedélyező hatóság a Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály Idegenforgalmi és Közraktározás-felügyeleti Osztály. Címe: 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39.. Postacím: 1534 Budapest BKKP, Pf: 919. Az AlmaVía Travel engedély száma: U-001316
A www.vilaggamegyek.hu oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az utazási szerződés az Utas és az Utazásszervező között a foglalásra küldött/adott visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre.
Közvetített utaknál az utazásszervező irodával köt szerződést az Utas az utazásközvetítő ww.vilaggamegyek.hu közreműködésével.
A kiválasztott utazást a www.vilaggamegyek.hu oldalain keresztül az Utas ugyanazon az áron rendelheti meg és vásárolhatja meg, mint amelyen azt az utazást szervező iroda kínálja.
A www.vilaggamegyek.hu oldalain megjelenített ajánlatok zárt informatikai rendszeren keresztül jelennek meg. A részvételi díjakat, külön fizetendő díjakat, indulási időpontokat és más az Utazásszervezők által feltöltött információkat tartalmaz és teszi elérhetővé az Utasok számára, ezért azokért felelősséggel nem tartozik.
A honlapon szereplő helyesírási hibáért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, elfogyott helyekért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibájáért, a kalkulátor pontatlan számolásáért felelősséget nem vállal.
A honlapon szereplő kalkuláció eredménye tájékoztató jellegű, amely weboldalt az utazási szerződés megkötésére nem kötelezi. A végösszeg pontos meghatározására a megküldött ajánlatban (utazási szerződésben) kerül sor. A szolgáltatásokat az utazási szerződés és az Utazásszervező Általános Szerződési Feltételei aláírása, az ÁFA nyilatkozat és az előírt előleg, 35 napon belüli megrendelés esetében teljes összeg megfizetése mellett lehet megrendelésnek tekinteni az Utas részéről. Az utazási szerződés véglegesítése az Utazásszervező írásos visszaigazolása alapján történik meg. Az utazási szerződés felmondására az Utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak.  Az út árának számlánkra történő megérkezéséig az adott szolgáltatást az utazásszervező felé nem áll módunkban lefoglalni.  A pénz beérkezése és a foglalás közötti időben elfogyott helyekért irodánk nem vállal felelősséget.